ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK.

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΕΣ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!


Είναι γραφίστας γνωστός με το ψευδώνυμο... Μπιν Ποδηλάντεν. Με μεράκι και φαντασία σχεδίασε πρωτότυπες αφίσες που προωθούν το ποδήλατο ως βασικό μέσο στις καθημερινές μετακινήσεις, ενώ καθεμία από αυτές έχει ως κεντρικό θέμα μια πόλη της Ελλάδας.

Στους κύκλους των μυημένων ποδηλατών είναι γνωστός με το ψευδώνυμο... Bin Podiladen. Ο τρομοκράτης με το δίτροχο δεν είναι παρά ένας 29χρονος γραφίστας που «πυροβολεί» με χιούμορ και φαντασία. Παθιασμένος με τις ορθοπεταλιές αποφάσισε να διοχετεύσει τη δημιουργικότητά του, φτιάχνοντας αφίσες που προωθούν το ποδήλατο ως βασικό μέσο μεταφοράς στις καθημερινές μετακινήσεις.
Στημένες με φαντασία και έξυπνο χιούμορ, οι αφίσες διέπονται από την πεποίθηση ότι «το ποδήλατο χωράει παντού» και η καθεμία έχει ως κεντρικό της θέμα μια πόλη ή ένα χωριό της Ελλάδας. Τα χαρακτηριστικά του κάθε τόπου συνδυάζονται με την εικόνα του ποδηλάτου και το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι άκρως ενδιαφέρον.Ο Στέφανος Σκουρβουλιανάκης ξεκίνησε να δημιουργεί τις ποδηλατικές αφίσες του πριν από δύο χρόνια και μέχρι σήμερα έχει ολοκληρώσει 80 σχέδια -για ισάριθμες περιοχές της- ενώ φιλοδοξεί να τις εκατοστίσει.Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του: http://podilatoellada.blogspot.com/

ΑΠΟ "ΤΟ ΕΘΝΟΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου